YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN ÇAĞLI DÖNÜŞÜM OTOMOTİV’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİ İLE DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN ÇAĞLI DÖNÜŞÜM OTOMOTİV’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİ İLE DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Dönüşüm Otomotiv Genel Müdürü Mustafa SEYDAOĞLU ayrıca Ford Otosan ve Dönüşüm Otomotiv olarak eğitim ve öğretimin bölge çapında daha rekabet edebilecek seviyelere taşınabilmesi adına çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Bölgemizin mevcut zor koşullarında, hizmet vermek, istihdam oluşturmak amacıyla, çözüm ve memnuniyet odaklı, misyon ve vizyonları ile, binek ve hafif ticaride Türkiye`nin en büyük FORD Bayiliği DÖNÜŞÜM OTOMOTİV A.Ş.`yi hiç bir teşvik ve destek almadan, tamamı ile yerli ve öz sermayeyle kuran SÖKMEN Ailesine ve bu konuda desteklerini esirgemeyen FORD OTOSAN Ailesine Teşekkür ederim.
Bu bağlamda eğitimin ve öğretimin birer destekçisi olarak, birçok Sosyal Projelerde bulunan ve bulunacak olan FORD OTOSAN ve Koç Holding ile bu konuda ortak hareket eden Dönüşüm Ailesi Olarak, “Bal Arıları Mühendis Oluyor“ Projesini Cizre Fen Lisesi ile başlatmış bulunmaktayız. Bu kapsamda Ford Otosan mühendislik ekibi ile öğrencilerimizi bir araya getireceğiz ve geleceklerinin şekillenmesine yardımcı olacağız.
Ayrıca“Meslek Lisesi Memleket Meselesi Projesi“ kapsamında Cizre Meslek Lisesine gerekli Motor ve diğer araç ekipmanlarını temin ederek, Motor bölümümüze laboratuar kurdurup öğrencilerimizin daha çok pratik yaparak daha iyi öğrenmeleri ve yetişmeleri için bir nebze olsun katkıda bulunacağımızı, öğrencilerimize iş istihdamı garantisi ile staj verdiğimizi bu vesile ile eğitime ve öğretime her zaman destek olacağımızı bilmenizi isteriz.
Katılımcıların, bölgede yaşanılan sorunlar arasında bu tip etkinlikler ile moral bulduklarını belirterek, etkinliklerin artmasını talep ettiler. Dedi.
Etkinlik Ford araçlarının tanıtımı, ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Süleyman Çağlı`nın Şırnak MYO Müdürü Prof. Dr Hüseyin Mısırdalına hediye vermesinin ardından ödül töreni ile son buldu.