TİCARET BAKAN YARDIMCISI TURAGAY VE GTİ BAŞKANINA ŞEHRİMİZİN SORUNLARINI İLETTİK

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şırnak’a gelen Ticaret Bakanı Yardımcısı Sn. Rıza Tuna Turagay, Gümrük Turizm İşletmeleri Başkanı Sn. Arif Parmaksız, GTİ Genel Müdürü Sn. Ömür Çebeş ile Habur Gümrük kapısında bir araya gelip şehrimizin ana sorunlarının yanı sıra firmalarımızın gümrük giriş ve çıkışlarında karşılaştıkları sorunlar ve üyelerimizin taleplerini ilettik.
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Salih Sevinç, Meclis Başkanımız Sn. Ömer Faruk Yıldırım ve TSO üyelerimizden oluşan heyet Ticaret Bakan Yardımcısı Turgay ve beraberindeki heyet ile ilk olarak Habur sınır kapısında görüştü.
Heyetimiz burada Gümrük Turizm İşletmeleri (GTİ) Başkanı Sn. Arif Parmaksız ile bir araya gelerek, Habur Sınır Kapısında yaşanan sorunları, firmalarımızın taleplerini ve özellikle nakliyecilerimizin giriş ve çıkışlarda yaşadıkları sorun ve sıkıntıları Başkan Parmaksız’a iletip sorunların çözümü hususunda taleplerde bulundu.
Akabinde, Ticaret Bakan Yardımcısı Sn. Turagay, ve beraberindeki heyete, Hava Limanına kadar eşlik eden Yönetim ve Meclis Kurulu Başkanlarımız burada, Bakan Yardımcısı Sn. Rıza Tuna Turgay, GTİ Başkanı Sn. Arif Parmaksız ve GTİ Genel müdürü Sn. Ömür Gebeş’e hediye takdiminde bulundu.