ANADOLUJET HEYETİ CİZRE TSO’YU ZİYARET ETTİ

ANADOLUJET HEYETİ CİZRE TSO’YU ZİYARET ETTİ

GÜNLÜK SEFERLERİN ARTIRILMASI GÖRÜŞÜLDÜ

Gerçekleşen ziyarette Şırnak Şerafettin Elçi Hava Limanı’ndan  – Ankara ve diğer illere yapılması planlanan uçuşlar hakkında konuşuldu.

 

Şırnak – Ankara arası yapılacak uçuş seferlerinin irdelendiği görüşmede diğer illere uçuşların faaliyete geçebilmesine dair fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı,  Ankara’da İstanbul’da ve İzmir gibi büyük illere başlatılacak olan yeni seferlerle, işlerini gündüz tamamlayacak olan Cizre ve Iraklı tüccar, tacir ve sanayicilerin gece uçuşlarıyla evlerine dönebilmelerini sağlayacak uçuşların başlatılması talebinde bulunuyoruz dedi. Uçuşların ilin ve ilçemizin gelişimine ve ekonomisine olumlu katkı sağlayacağını vurgulayan Çağlı, Irak’ın Türkiye sınırına yakın Zaho, Dohuk, Musul ve Kerkük ili ve ilçelerinde yaşayanlar Avrupa ve Amerika seyahatlerini yine Şerafettin Elçi Havalimanı üzerinden gerçekleştireceklerdir. diye konuştu.

 

 Ayrıca Şerafettin Elçi Havalimanı’nda başlayacak olan günlük uçuşlar havayolunun tercih edilmesine daha fazla katkı sağlayacaktır. Türkiye ve Ortadoğu arasındaki ulaşımda büyük bir köprü görevini görecektir. dedi.

 

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı günün anısına Anadolu Jet Pazarlama Müdürü Zekeriya Çoştu ve DHMİ Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Meydan Müdürü Suat Tarini’ye plaket takdim etti.