Cizre TSO Başkanlığına Süleyman Çağlı Seçildi

Cizre TSO Başkanlığına Süleyman Çağlı Seçildi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Cizre Ticaret ve Sanayi Odası’nda (CTSO) yapılan başkanlık seçimlerini Süleyman Çağlı kazandı. 

Mevcut başkan Adnan Elçi ile Süleyman Çağlı’nın başkanlık için yarıştığı seçimin galibi Değişimciler Platformu’nun adayı oldu. Platformun başkan adayı Süleyman Çağlı seçimde kullanılanın 721 oydan 389’unu alırken Adnan Elçi 332 oyda kaldı. 

Başkanlık yarışını kazanan Süleyman Çağlı, değişime inanan herkesin güvenini aldıklarını belirterek, üyelere teşekkür etti. Seçim sonuçlarının açıklanması üzerine Karçağ Center’e kadar yürüyen Çağlı ve ekibi, başarılarını kutladı. 

Bu dönem Cizre tüccarlarının teveccühü ile seçimi kazandıklarını ifade eden Çağlı, “Çok büyük bir mücadele oldu. En güzeli de Cizre’ye yakışır şekilde medenice bir seçim süreci yaşadık. Bizim için de çok güzel bir seçim çalışması oldu. Cizre’de son yıllarda görülmeyen bir rekabet oluştu. Bundan sonraki süreçte Cizre’nin menfaatleri için gereken her şeyi yapmaya gayret göstereceğiz. Bizim amacımız, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası özelinde iş dünyasının içinde boğuştuğu sorunlara yeni bakış açısı getirmek ve bir ekip ruhu ile yönetime gelmekti. Bu anlamda çoğunluğu elde edebilmekti amacımız. Biz bunu Değişimciler Platformu olarak başardık.” şeklinde konuştu. 

“CİZRE KAZANDI” 

Üyelerin değişimden yana oyunu kullanmasının ciddi hizmetler beklediğine işaret ettiğini kaydeden Çağlı, şunları kaydetti: “Dolayısıyla biz de vatandaşın bu teşebbüsüne dair bir şeyler yapmamız gerekiyor ve hep birlikte yapacağız. Bizler seçimi Cizre’nin kazandığına inandık. Bizler faal, çalışan, üreten bir oda için yola çıktık ve bugün, üyelerimizden güvenoyu aldık. Bu güveni bize verenlere ve Cizrelilere layık olmak için çok çalışacağız. Arkadaşlarımızla birlikte inşallah önümüzdeki dönemde çok daha güzel projeler gerçekleştireceğiz. Sanayi ve ticaret alanında günden güne gelişen Cizremizde marka değerler yaratmak için uğraş vereceğiz.”