MUSUL’UN İŞGALİNDEN SONRA İLK RESMİ TİCARET HEYETİ OLARAK ZİYARETTE BULUNDUK
Meclis Başkanımız Ömer Faruk Yıldırım beraberindeki odamız üyelerinden oluşan heyet ile birlikte IŞİD’in Musul’u işgalinden sonra Türkiye tarafından ilk resmi ticaret heyeti olarak kente ziyarette bulundu.
Ziyaret kapsamında Musul Başkonsolosumuz Mehmet Küçüksakallı ve Ticaret Ateşemiz Eren Sezgin ile bir araya gelerek Musul’un genel durumu ve yeniden inşa süreci hakkında görüşmelerde bulunuldu.
Meclis Başkanımız Ömer Faruk Yıldırım Başkonsolosumuz Mehmet Küçüksakallı ve Ticaret Ateşemiz Eren Sezgin’e gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti.
Ziyarette Meclis Başkan Yardımcımız Mesut İverendi, TSO üyelerimiz Halit Ürük, Serdar Şık, Mehmet Sabih Aykut ve Sanayici İş Adamlarımız Halit Acar, Bedrettin Oruç, Celal Pektaş ve Şükrü Oruç hazır bulundurlar